Шановні вчителі, педагоги дошкільної освіти, ветерани педагогічної праці!

Прийміть найтепліші вітання з вашим професійним святом – Днем працівника освіти!
За чудовою традицією на початку жовтня ми зі словами вдячності й любові звертаємося до Вас зі словами вдячності і шани як до людей, які вибрали благородну професію педагога. У кожного з нас в житті є свій Вчитель – той, хто мудрістю, душевною щедрістю, глибокими знаннями допоміг пізнати свій внутрішній світ, зробив його багатшим, навчив будувати майбутнє.
Саме від Вчителя, його професійних і людських якостей, багато в чому залежить доля учнів, завтрашній день країни.
Ви – головне багатство нашої освітньої системи. Завдяки Вашому професіоналізму, терпінню, любові до своєї справи і дітей розкриваються і реалізуються здібності учнів. Ви допомагаєте хлопцям і дівчатам визначити своє майбутнє покликання, обрати життєвий шлях. Ви активно впроваджуєте педагогічні інновації, які сприяють широкому поширенню досвіду та знань.
В це чудове свято прийміть щиру подяку за вашу працю. Низький уклін і тим, хто віддав системі освіти кращі роки свого життя і знаходиться на заслуженому відпочинку. Нехай тепло душі, яке Ви щедро віддаєте дітям, повертається до вас здоров’ям, щастям і енергією для нових шляхетних звершень в ім’я майбутнього нашої громади та України.

З повагою селищний голова Богдан Кирлик