03.07.2020р. в приміщенні Великоберезнянської районної ради проводив зустріч з посадовими особами та мешканцями Великоберезнянщини голова Закарпатської ОДА – Олексій Петров. В зустрічі також прийняв участь голова Великоберезнянської селищної ради Богдан Кирлик, який звернувся до голови ОДА з проханням допомогти вирішити кілька питань, що турбують мешканців громади, а саме:
1) клопотати перед Укрзалізницею щодо зупинки на станції Великий Березний пасажирського потягу № 13/14 сполучення «Київ-Солотвино», яка була скасована в 2018 році;
2) спрямувати кошти у сумі 2.5 млн.грн. на проведення протизсувних заходів на ділянці дороги Великий Березний-Чорноголова-Дубриничі, що йде в напрямку від смт Великий Березний до с. Костева Пастіль та капітального ремонту моста на під’їзді до села К.Пастіль.
3) посприяти у вирішенні питання здійснення державним підприємством «Служба місцевих автомобільних доріг в Закарпатській області» обстеження інженерних споруд та аварійних ділянок, провести коригування проектно-кошторисної документації та розпочати проведення ремонтних робіт на цих об’єктах у найближчий час. 
На думку голови Великоберезнянської селищної ради – це найгірша дорога на території Великоберезнянського району.

Фото без опису