ULEAD з Європою

Хочете побачити красу українських Карпат?
Сьогодні ми завітаємо до мальовничого Закарпаття. Під час нашого туру ми помилуємося красою гір, скуштуємо колоритні страви місцевої кухні та відкриємо багатство традицій угорської, словацької та ромської національних меншин.

Великоберезнянська селищна рада працює над реалізацією масштабного проєкту живого музею «Яворник», де на одній території можна буде побачити садиби шести національностей, які проживають в громаді, та познайомитися з їхнім побутом. Вже скоро на території «Яворника» відкриється мотузковий парк, проводитимуться кінні тури, гастро-фестивалі, спортивні заходи та фольклорні концерти. А зараз Великоберезнянська громада запрошує на кінні та велотури на гору Явірник, а також до місця падіння найбільшого в Європі метеориту «Княгиня».

Громада планує розвинути потенціал проекту шляхом
- Залучення майстрів народної творчості для реалізації своєї продукції
- Розвитку супутніх бізнесів та інших проєктів
- Інтеграції ромської меншини

Прагнете нових вражень? Вже наступного тижня ми завітаємо на північну Буковину

В рамках проєкту «Поліетнічна спадщина для розвитку громад України» Агентство з розвитку приватної ініціативи за підтримки ULEAD з Європою / ULEAD with Europe допомагало 5-ти громадам розробляти та вдосконалювати концепції проєктів місцевого розвитку на основі потенціалу етнічної спадщини.

Фото без опису