Великоберезнянська селищна рада
Великоберезнянського району Закарпатської області
оголошує конкурс на заміщення вакантної посади:

Державного реєстратора Великоберезнянської селищної ради Великоберезнянського району Закарпатської області (з питань державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань)

 

Вимоги до учасників конкурсу:

         На посаду державного реєстратора призначається особа, яка має вищу освіту, є громадянином України, вільно володіє державною мовою, відповідає кваліфікаційним вимогам, визначених Міністерством юстиції України та перебуває у трудових відносинах з суб’єктами державної реєстрації, стаж роботи у сфері права не менше трьох років або на посаді державного реєстратора чи виконання функцій державного реєстратора не менше одного року.

         Для державного реєстратора встановлена вимога:  успішне проходження спеціальної перевірки діяльності державного реєстратора в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань в порядку здійснення контролю, визначеному Кабінетом Міністрів України (для осіб, які до призначення на посаду державного реєстратора або виконання функцій державного реєстратора виконували функції державного реєстратора, перебуваючи у трудових відносинах з іншими субєктами державної реєстрації).

         Повинен знати: Конституцію України; закони України  «Про місцеве самоврядування в Україні, «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про державну службу», «Про запобігання  корупції», «Про адміністративні послуги», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Закон України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань»,  інші закони, укази та розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти; інструкцію з діловодства у відповідному органі місцевого самоврядування, основи психології, правила внутрішнього трудового розпорядку, правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки,  основні програми роботи на комп’ютері.

         Особи котрі відповідають вимогам та бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії Великоберезнянської селищної ради такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на державну службу та проходження служби;
  • згоду на збір та обробку персональних даних;
  •  заповнену особову картку форми П 2-ДС;
  • дві фотографії розміром 4X6см;
  • копію документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції» шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (nazk.gov.ua);
  • копію 1,2,11 сторінок паспорта громадянина України;
  • копію ідентифікаційного коду;
  • копію трудової книжки;
  • копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);
  • довідку про допуск до державної таємниці (при його наявності);
  • згоду на проведення спецперевірки.

Особи, які працюють у органі місцевого самоврядування, де оголошено конкурс, і бажають взяти участь, зазначених документів до заяви не додають.

   Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надає Великоберезнянська селищна рада. Згідно з чинним порядком щодо заміщення вакантних посад службовців органу місцевого самоврядування, конкурсанти складають у письмовій формі іспит на знання Конституції України, Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень.

До участі у конкурсі не допускаються особи які: визнані в установленому   зайняттям посади; при прийнятті на службу будуть прямо підпорядковані або підлеглі особам, які є їх близькими родичами; позбавлені права займати відповідні посади в установленому законом порядку на визначений термін; в інших випадках, установлених законом

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу за адресою: смт. Великий Березний, вул. Шевченка, 12 (каб. заступника).                                                     

Відповідальна особа – заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Мицьо Іван Іванович.                                                                              

За додатковою інформацією звертатись за адресою: смт. Великий Березний, вул. Шевченка, 12, (кабінет заступника або за телефоном: 031-35-23-887

Фото без опису