Фото без опису

В середу, 3 березня 2021 року селищний голова Богдан Кирлик провів нараду за участю секретаря селищної ради Владислава Веселовського, начальника відділу освіти, культури, сім"ї, молоді, спорту та соціального захисту селищної ради Іванни Ромочуської-Караван, директора Великоберезнянського ліцею „Ерудит” Ірини Мунчак та заступника директора цього ж закладу Віри Приймак, голови батьківського комітету Великоберезнянського ліцею „Ерудит” Тетяни Гопко.

Розглянуто питання про можливість перенесення Великоберезнянського ліцею „Ерудит” (колишньої гімназії) в будівлю Великоберезнянської санаторної школи інтернат І-ІІІ ступенів.

До Великоберезнянської селищної ради, 15 лютого 2021 року, надійшов спільний лист голів облдержадміністрації та облради №06-30/391/2, про розгляд можливості прийняття у комунальну власність Великоберезнянською селищною територіальної громадою цілісного майнового комплексу санаторної школи (місцезнаходження: смт Великий Березний, вул. Штефаника, 126). Водночас наголошується на необхідності дотримання умови щодо використання такого майна з дотриманням законодавства виключно для забезпечення здобуття дітьми та/або молоддю освіти, надання їм послуг у сфері соціального захисту, культури, спорту та/або охорони здоров’я, у тому числі на засадах державно-приватного партнерства з дотриманням  положень статті 61 Закону України „Про повну загальну середню освіту” та статей 80 і 81 Закону України „Про освіту”. Облдержадміністрація та облрада рекомендує розглянути можливість функціонування Великоберезнянського ліцею „Ерудит” (колишня гімназія) в приміщеннях майнового комплексу санаторної школи.

Тетяна Гопко зауважила, що заклад Великоберезнянського ліцею „Ерудит” розташований в пристосованих приміщення, немає спортивного залу, столової. Богдан Кирлик наголосив, що необхідно винести питання на розгляд гуманітарної комісії селищної ради та на розгляд сесії селищної ради.

За підсумками наради вирішено створити робочу групу, з вивчення подальшого функціонування закладу. Після розгляду робочою групою, дане питання винести на розгляд чергової сесії Великоберезнянської селищної ради.


Фото без опису