В четвер, 4 березня 2021 року селищний голова Богдан Кирлик за участю секретаря селищної ради Владислава Веселовського, начальника відділу освіти, культури, сімї, молоді, спорту та соціального захисту селищної ради Іванни Ромочуської-Караван провів зустріч з батьками та вчителями Великоберезнянського ліцею „Ерудит”.

Питання з яким звернулися батьки учнів Великоберезнянського ліцею „Ерудит” (колишня гімназія) до керівництва селищної ради - розглянути можливість перенесення Великоберезнянського ліцею „Ерудит” (колишньої гімназії) в будівлю Великоберезнянської санаторної школи інтернат І-ІІІ ступенів.

Батьківський комітет наголошував, що заклад Великоберезнянського ліцею „Ерудит” розташований в пристосованих приміщення, немає спортивного залу, столової.

Селищний голова Богдан Кирлик звернув увагу присутніх на те, що дане питання є на контролі селищної ради. Розгляд його вже заплановано на гуманітарній комісії селищної ради та на черговій сесії селищної ради. З цього питання буде працювати робоча група, яка вивчить всі можливості функціонування закладу, про що буде повідомлено батьків педагогічний колектив.