Фото без опису

   

  Сьогодні 23 березня 2021 року, в приміщенні Великоберезнянської селищної ради відбулася робоча зустріч Великоберезнянського селищного голови Богдана Кирлика з депутатом Верховної ради України Ігорем Кривошеєвим. Обговорено питання функціонування та розвитку територіальної громади. Зокрема виділення додаткових коштів з державного та обласного бюджетів на розвиток громади, вирішення питання незабезпеченої потреби бюджетних установ.   

   Обговорено питання розвитку спорту, туризму, транскордонного співробітництва та прикордонної інфраструктури громади. Окрема увага звернута на сприяння у відкритті пішохідно – велосипедного контрольно – пропускного пункту Забрідь ( Україна) – Улич (Словачинна), що дасть можливість суттєво покращити соціально – економічну ситуацію села Забрідь та Великоберезнянської громади в цілому.    

   Богдан Кирлик,  детально розповів про реалізацію  спільно з закордонними партнерами проекту будівництва велосипедної доріжки. На даний час затримка у реалізації даного проекту – погодження депутатським складом селищної ради та затвердження сесією ради.

   Ігор Кривошеєв, запевнив, по можливості допомогти у вирішенні обговорених питань.

Фото без опису