Фото без опису

26 березня 2021 року в приміщенні Великоберезнянської селищної ради відбулася зустріч Великоберезнянського селищного голови Богдана Кирлика з депутатом Закарпатської  обласної ради Ярославом Шукалем, депутатом Ужгородської районної ради Василем Риганом, Ставненським сільським головою Іваном Мандриком та директором державного підприємства „Великоберезнянське лісове господарство” Ольгою Олень.

Питання необхідності реформування та розвитку лісового господарства обговорюється протягом останніх п’яти років. Реформа дійсно потрібна, і сьогодні вона, як ніколи, на часі. Але будь-які зміни повинні базуватись на чіткому формуванні очікуваних результатів, бути цілком виваженими на всіх рівнях у галузі та в суспільстві, адже від цього залежить майбутнє лісового господарства та екологічна стабільність. Саме про це йшлося на зустрічі.

Кожен учасник зібрання висловлював своє бачення, яке базувалось на специфіці діяльності підприємства, його логістиці, внеску лісгоспу у формування бюджету місцевої територіальної громади та зайнятості місцевого населення.

У підсумку резюмували, що усі зміни мають бути прийняті комплексно. Напрацювання цілісної стратегії та втілення її у життя вимагає фахового і виваженого підходу та широкого залучення професіоналів, громадськості та публічного суспільного обговорення.