У зв’язку з встановленням з 8 березня 2021 року карантинних обмежень найвищого – «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID, робота Великоберезнянської районної філії Закарпатського обласного центру зайнятості буде організована та проводитиметься у відповідності до вимог Протоколу обслуговування центрами зайнятості клієнтів служби зайнятості у період введення додаткових посилених обмежувальних протиепідемічних заходів.

             Так, починаючи з 9 березня і до покращення ситуації всі заходи в філії проводитимуться із дотриманням необхідних санітарних та протиепідемічних норм, маскового режиму і соціальної дистанції. Щодо функціонування в умовах карантину, обслуговування громадян проходитиме безпосередньо у приміщеннях Філії та/або дистанційно, реєстрація безробітних здійснюватиметься при особистому прийомі в Філії або через портал державних послуг «Дія». Надання послуг роботодавцям відбуватиметься дистанційно, заплановані заходи проходитимуть в онлайн-форматі.

            Незважаючи на карантинні обмеження, до служби зайнятості  звернулась ФОП Поляк Тетяна з метою добору кадрів. Спеціалісти Великоберезнянської районної філії Закарпатського обласного центру зайнятості запропонували ряд послуг, якими може скористатися роботодавець, щоб якнайшвидше заповнити наявні вакансії. Була проведена презентація роботодавця, на якій присутні мали змогу познайомитись з працедавцем, умовами праці та її оплати, проведена співбесіда з претендентами.

            У результаті проведених заходів, шість безробітних виявили бажання пройти стажування безпосередньо на робочому місці з подальшим можливим працевлаштуванням. У березні місяці  всі вони були працевлаштовані. Серед яких і квотні категорії, яким в даний час найважче конкурувати  на ринку праці,  це і передпенсійний вік і матері, які мають малолітніх дітей. Комплексом послуг служби зайнятості задоволені як роботодавець так і його працівники.

Фото без описуФото без опису