Фото без опису

   

Станом на 1 квітня 2021 року в смт Великий Березний розпочалися ремонтні роботи дороги Н-13 Ужгород-Самбір-Львів, що за часів Незалежності ще ні разу не підлягала реконструкції чи капітальному ремонту. Розпочато капітальний ремонт з вулиці Шевченка, з фрезерування однієї смуги проїзду.

 

Селищний голова Богдан Кирлик зустрівся з представниками ТОВ „Онур Конструкціон Інтернешнл” та обговорив можливість використання відфрезованого матеріалу, що з’явиться в процесі зняття старого шару асфальтової дороги, для ямкового ремонту вулиць населених пунктів Великоберезнянської територіальної громади.

Капітальний ремонт планується проводити в 3 етапи, що частково унеможливить рух на деяких ділянках дороги та з одного боку створить деякі незручності для водіїв, адже потрібно буде по 10-20 хвилин чекати, їхати по перекопаних ділянках без покриття, тощо. Поки на одній смузі проводять роботи, рух транспорту буде відбуватися лише по іншій смузі руху, і то по черзі. З іншого боку, варто перетерпіти ці незручності кілька місяців, щоб надалі насолоджуватися ідеальним покриттям дороги.

 Працівниками КП ,,Комунал-Сервіс” в попередній період, проведено ряд ремонтних робіт, що забезпечать надійність водопостачання прилеглих до вулиці Шевченка будинків. Після зняття шару асфальта, стане доступний огляд комунікацій і в разі потреби, будуть проведені ремонтні роботи.

Нижче наведені детальні схеми етапів ремонту вулиці Шевченка в смт Великий Березний.

   

   Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису