Фото без опису

  Начальником відділу освіти, культури, сім’ї, молоді, спорту та соціального захисту населення Великоберезнянської селищної ради Ромочуською-Караван І.І. проведено робочу нараду  з керівниками ДНЗ та закладів загальної середньої освіти з  питань організації харчування в підпорядкованих установах. В робочій нараді взяли участь керівник та медична сестра приватного дошкільного закладу, що здійснює свою діяльність на території громади.

  Розглянуто нормативно-правову базу, що регулює планування та організацію харчування.  Керівників ознайомлено з новими законодавчими актами, зокрема  Постановою Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 р. №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» та наказом Міністерства охорони здоров'я від 25.09.2020 р. «Про затвердження Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти», який набрав чинності з 01 січня 2021 року. Наголошено, що з 20 вересня 2019 року заклади освіти, які надають послуги з харчування, а також постачальники і перевізники харчових продуктів впроваджують систему управління безпечністю харчування НАССР.

  Для забезпечення продуктами харчування трьох закладів дошкільної освіти та ліцею «Ерудит»  відділом освіти, культури, сім'ї, молоді, спорту та соціального захисту населення проведено відповідні процедури закупівлі згідно із законом «Про публічні закупівлі». З 19 квітня  харчування в цих закладах здійснюватиметься за рахунок коштів місцевого бюджету в розмірі встановленому рішенням сесії Великоберезнянської селищної ради.   

   За підсумками наради були дані відповідні доручення.

Фото без опису