Фото без опису

   Справжнє свято музики подарували глядачам викладачі та учні Великоберезнянської дитячої школи мистецтв під час звітного концерту, який відбувся 01 червня 2021 року.

   Захід зібрав велику кількість шанувальників і прихильників талантів юних великоберезнянських музикантів, а вони, в свою чергу, не розчарували глядачів, подарувавши їм казкову подорож у казковий світ музичного мистецтва.

   Програма була яскравою і різноманітною. Кожен виступ, як квітка, вплітався в загальний віночок, що розквітнув різнобарв’ям під час концерту. Класичні твори, народні мелодії, естрадні композиції солістів та колективів створили атмосферу загального свята. Приємно відзначити, що з кожним роком відчувається творчий зріст колективів.

   Учасників концерту-звіту привітали селищний голова Богдан Кирлик, начальник відділу освіти, культури, сім’ї, молоді, спорту та соціального захисту населення селищної ради Іванна Ромочуська-Караван, які побажали юним вихованцям музичної школи подальших успіхів та подякували високопрофесійному викладацькому колективу за сприяння у розвитку творчих здібностей дітей.

Фото без опису

Фото без опису