Фото без опису

Онлайн форма щодо ідентифікації осіб, які постраждали від торгівлі людьми (Департамент соціального захисту населення Закарпатської ОДА)

У зв’язку із встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 департамент соціального захисту населення облдержадміністрації вживає ряд заходів щодо покращення роботи у сфері протидії торгівлі людьми.

Серед таких заходів є розміщення на офіційному веб-сайті інформації щодо протидії торгівлі людьми, онлайн консультування осіб, які вважають себе постраждалими від торгівлі людьми та інші заходи, які дозволяють забезпечити право громадян на соціальний захист.

Онлайн форма є одним із альтернативних засобів комунікації відповідальної посадової особи з особами, які вважають себе постраждалими від торгівлі людьми.

Якщо Ви ввжаєте що були обмануті та потребуєте захисту, заповніть цю онлайн форму анкети.

В онлайн режимі така особа, надає відповіді на питання наведені в онлайн формі.
Відпоівдальна посадова особа аналізує інформацію подану у онлайн формі.
У разі наявності підстав щодо ініціювання процедури встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми відповідно до порядку затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 23 травня 2012 року № 417 відповідальна посадова особа зв'язується з постраждалим для подальшої комунікації.

Відповідно до вимог Закону України „Про захист персональних даних” інформація зібрана під час даного анкетування підлягає конфіденційності та не розголошування.

Надання інформації у даному анкетуванні передбачає згоду анкетованої особи на обробку зазначених персональних даних відповідальною посадовою особою.

Примітки:
1. Посадова особа місцевої держадміністрації, яка проводить співбесіду, зобов’язана поінформувати особу про те, що за результатами опитування місцева держадміністрація залишає за собою право:
надавати інформацію органам державної влади, які здійснюють повноваження у сфері протидії торгівлі людьми, з метою надання особі безпосередньої допомоги;
розкривати інформацію неособистого характеру, отриману під час співбесіди, органам державної влади, які здійснюють повноваження у сфері протидії торгівлі людьми, з метою порятунку інших осіб, що перебувають під контролем торговців людьми;
використовувати дані справи особи (виключно анонімні, загальні) з метою профілактики торгівлі людьми серед представників вразливих верств населення.
2. Співбесіда має виключно добровільний характер.