Фото без опису

  24 лютого 2021 року в Україні стартувала кампанія з масової вакцинації проти COVID-19. Закарпатська область в плановому режимі отримує вакцину та проводить вакцинацію. В області створено 46 мобільних бригад імунізації та розгорнуто 213 пунктів щеплення.

  Міністерство охорони здоров’я України визначило послідовність /етапи/ вакцинації від COVID-19. Відповідно до дорожньої карти третій етап передбачає вакцинацію людей із високим ризиком інфікування та розвитку коронавірусної хвороби COVID-19 та фахівців, які працюють у сферах підтримки безпеки та життєдіяльності держави.

  В Україні зафіксовано 6 випадків штаму Deltaзбудника SARS-COV-2”, з яких 4 у Закарпатській області. За інформацією Міністерства охорони здоров’я України, на осінній період є ймовірність нового підйому захворюваності з непередбачуваними ускладненнями та збільшенням летальних випадків.

  З метою стримування епідемічної ситуації із захворюваності на коронавірусну хворобу та профілактики виникнення ускладнень після перенесеного захворювання, рекомендуємо вакцинуватись в центрах вакцинації.