Фото без опису1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей  похилого віку,проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.

Дорогі наші ветерани, представники старшого покоління!

   Прийміть найщиріші привітання з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана. Ця дата – не нагадування про вік,  а чудова можливість  сказати теплі слова вдячності за збереження для нас найкращих традицій, внесок у розвиток нашого краю, багаторічну самовіддану працю, доброту й мудрість.

   Ви для нас є останніми носіями класичної культури, того часу в, якій понад усе була честь, вихованість, толерантність – ті духовні якості, завдяки яким Ви гідно пройшли крізь всі жахи тоталітаризму, голодоморів, репресій та війн.

   Ваша праця, подвиги, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді. Нехай осіння пора, в яку ви вступили, буде світлою й ласкавою, сповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких! Довгих і щасливих вам років життя! Будьте здорові, радійте успіхам дітей та онуків! Миру вам, оптимізму і благополуччя!

З повагою селищний голова Богдан Кирлик!