Фото без опису

 

   Щорічно, у першу неділю жовтня, у найпрекраснішу пору, коли шелестить золотим віттям осінь, у лузі снує мереживо бабине літо, а над землею мерехтять різнобарвні квіти, приходить свято – День працівників освіти! Без перебільшення, професія педагога – одна з найвагоміших і найскладніших. Саме від учителів залежить майбутнє молодого покоління, бо в чисті дитячі душі вони закладають цінності й світоглядні орієнтири, які згодом, у недалекому майбутньому, визначатимуть долю нашої держави.

   З нагоди відзначення Дня працівників освіти 1 жовтня 2021 року,  з  дотриманням усіх протиепідемічних вимог, педагоги Великоберезнянської територіальної громади приймали щирі вітання з професійним святом. На урочистості були запрошені керівники  та кращі педагоги закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, працівники Великоберезнянського ІРЦ.

   Освітян громади привітала начальник відділу освіти, культури, сім’ї, молоді, спорту та соціального захисту населення Великоберезнянської селищної ради Іванна Ромочуська-Караван, зазначивши про потужну роль педагога, його унікальність, мистецтво та щоденну копітку працю заради майбутніх поколінь. До привітань долучилися селищний голова Богдан Кирлик, депутат Закарпатської обласної ради Ярослав Шукаль та голова Об’єднаної організації Великоберезнянщини Профспілки працівників освіти і науки України Світлана Сег.

   За ініціативу та наполегливість, високий професіоналізм, поширення перспективного педагогічного досвіду та вагомий особистий внесок у розвиток сфери освіти кращі педагоги громади були відзначені й нагороджені грамотами відділу освіти, культури, сім’ї, молоді, спорту та соціального захисту населення Великоберезнянської селищної ради та Об’єднаної організації Великоберезнянщини Профспілки працівників освіти і науки України.

         Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису