Фото без опису

У суботу 9 жовтня 2021 року відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенної екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Великоберезнянської  селищної ради. Комісією розглянуто проблемне питання  пов’язане з відсутністю постачання природного газу бюджетним установам на осінньо-зимовий період 2021/2022 років, що унеможливлює повноцінно розпочати опалювальний сезон. 

Особливо складна ситуація виникає в найбільших навчальних закладах громади: Великоберезнянський ліцей та ліцей «Ерудит», де немає альтернативи газовому опаленню. Тендерні закупівлі природного газу вкотре не відбулися через відсутність учасників, а можливості укладання прямих угод за прийнятними цінами також не має. Дана  ситуація може призвести до зупинення повноцінного навчального процесу в цих навчальних закладах та призведе до порушення нормальних умов життєдіяльності учнів та персоналу навчальних закладів, а також завдасть  значних матеріальних збитків, що може призвести до надзвичайної ситуації.

Комісія вирішила направити  звернення до виконавчих органів влади щодо негайного вжиття заходів по недопущенню виникнення надзвичайної ситуації, а також забезпечити можливість укладання прямих угод на газопостачання бюджетних установ по сталих прийнятних цінах.


Фото без опису