Фото без опису

Шановні земляки, захисники та захисниці України, відважні сини та дочки українського народу! 

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня захисників та захисниць України! Це свято відзначається в українському суспільстві в день великого православного свята - Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була заступницею і покровителькою українського козацтва, а тепер і Українського війська.

У цей день я дякую всім, чия мужність і звитяга є зразком самовідданості та патріотизму. Всім, хто зі зброєю в руках боронили і боронять сьогодні нашу землю  від агресора на сході України. Всім волонтерам, які стали своєрідними «мирними воїнами» і надійними захисниками в тилу. Усім борцям за українську Незалежність – від козацьких часів і до сьогодні, які присвятили свої життя служінню українському народу.

У цей день низько схилімо голови згадуючи тих, хто поліг за волю України, хто віддав своє життя, захищаючи рідну землю, адже найвищим рівнем любові до Батьківщини є готовність боронити її ціною власного життя. 

Шановні захисники та захисниці! Дякую Вам за відданість Україні та її народу! Бажаю міцного здоров’я, родинної злагоди, успіхів у повсякденному житті. Хай Ваше життя буде наповнене добром, благополуччям та миром!

Слава героям! Слава Україні!