Фото без опису

Шановні Великоберезняни !!!

Першого грудня 2021 на 64 році життя перестало битися серце шановної та поважної людини, CУРМАЙ ВАСИЛЯ МИХАЙЛОВИЧА жителя селища Великий Березний – слюсаря комунального підприємства Великоебезнянської селищної ради «Комунал-Сервіс», який за час своєї трудової діяльності зробив чимало для розвитку та процвітання нашого селища.

Василь Михайлович – хороший та відповідальний працівник, люблячий батько, дідусь та прадідусь.

Народився 25 вересня 1957 року в селищі Великий Березний у селянській родині. Розпочав свою трудову діяльність з 27.10.1981 року на посаді кочегара Великоберезнянського ККП і пропрацював в комунальному підприємстві до останнього дня свого життя. Сорок один рік Василь Михайлович працював для нас усіх.

Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити біль, коли зупиняється серце людини, яка віддавала все своє життя служінню громаді. Сьогодні, у цей важкий час, ми разом з Вами низько схиляємо голову у скорботі.

Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати дорогої для Нас людини, а наші молитви та щирі співчуття полегшають родинне горе.

Світлий, добрий спомин про Василя Михайловича та його внесок у розвиток громади завжди житиме в серцях рідних, односельчан, усіх, хто його знав, любив і поважав його.

Вічна пам’ять та Царство Небесне!

Селищний голова Богдан Кирлик

Начальник КП «Комунал-Сервіс» Ярослав Ревай

Фото без опису