Фото без опису

     15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. У цей День ми вшановуємо учасників бойових дій на території інших держав та відзначаємо виведення радянських військ із Демократичної Республіки Афганістан. Віддаємо шану тим солдатам і офіцерам, які з честю та гідністю виконували свій військовий обов’язок у горах Афганістану, пустелях Іраку, при врегулюванні конфлікту в Югославії та в інших гарячих точках світу. Усі вони виконували військовий обов’язок, ставши засобом реалізації чужої політичної авантюри, яку розв’язали керівники колишнього СРСР.

     Довгих десять років трагічна війна в Афганістані викликала в свідомості людей біль і смуток за понівечені долі воїнів. Війна зламала життя багатьом молодим хлопцям. Не дивлячись ні на що, вони чесно виконували свій громадянський обов’язок, залишалися вірними присязі до кінця. Воїни-інтернаціоналісти, як ніхто знають справжню ціну війни і миру. І як ніхто вміють дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь. Вони є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню, взірцем служіння народу та державі у наші дні.

     Схиляємо голови на знак шани та глибокої вдячності за подвиг та витримку!

     Честь і слава Вам, шановні ветерани Афганістану! Низький уклін батькам та матерям, які виховали Героїв. Ми пам’ятаємо і завжди пам’ятатимемо про кожного воїна-інтернаціоналіста.

     З вдячністю звертаємось до тих, хто живе поряд з нами.

     Від усього серця бажаємо Вам і Вашим родинам здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, миру і добра.