Фото без опису

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. Наші діти – це майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. Кожна усмішка, кожне сказане ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців.

 

Неймовірне свято для дітей відбулося на території Великоберезнянської громади першого літнього дня. Першими цікаві та солодкі подарунки від селищного голови Богдана Кирлика, отримали наймолодші жителі нашої громади.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Відзначення Міжнародного дня захисту дітей проходило на території Великоберезнянської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату, де відбувались розважальні заходи. Малеча мала можливість ознайомитись з роботою та транспортними засобами працівників ДСНС, поліції та лікарів. На території школи були організовані тематичні локації, де дітей розважали працівники районного будинку культури, центру позашкільної роботи, школи-інтернату та ДЮСШа. Діти брали участь в конкурсах, танцях, розважальних іграх, спортивних змаганнях, майстер-класах та флешмобі. Захоплення в очах малечі викликали показові виступи прикордонників, а особливо службова собака, яка затримала порушника. Весь час тривала атмосфера свята та радості. Родзинкою заходів став виступ лялькового театру «Бавка», який зміг чудово розважити нашу малечу. Маленьких учасників та гостів свята частували солодкими подарунками та призами.

 

Дивлячись на задоволених дітей, їхні щасливі обличчя та посмішки, ми віримо, що їх чекає щасливе майбутнє у нашій чудовій та вільній державі, адже саме задля них ми живемо і боремось.

Слава Україні!

Разом до перемоги!

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису