Фото без опису

ТОВ «СМАРТ ВУД Україна» (юр. адреса та місце провадження діяльності: 89000 Закарпатська область, Ужгородський р-н, Великоберезнянська громада, смт Великий Березний, вул. Заводська, буд.14/8) має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря. Товариство межує з пн. – землі с/г використання, деревообробне підприємство; з зх. – землі с/г використання; пд. та сх. – землі ПрАТ «Ерстед» (виробництво меблів). Розмір СЗЗ – 100 м. Найближча відстань від джерел викидів до житлових забудов становить 290 м у східному напрямку.

Основним видом діяльності товариства є виробництво виробів з деревини. На території виробничого майданчика розташовані наступні джерела викидів: котел твердопаливний, деревообробні та металообробні верстати, сушильні барабани. В результаті виробничої діяльності в атмосферне повітря викидаються такі забруднюючі речовини, як: пил, діоксид азоту, оксид вуглецю, оксид азоту, діоксид вуглецю, насичені вуглеводні та метан. Кількість викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря складає 8 т/рік.

Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від товариства не створюють перевищення рівня впливу на атмосферне повітря на межі санітарно-захисної зони. Збір зауважень громадських організацій та окремих громадян по даному питанню проводиться протягом місяця з дати подачі повідомлення в місцеві засоби масової інформації Закарпатською обласної державною (військовою) адміністрацією за адресою: 88000, Закарпатська область, м. Ужгород, площа Народна, 4; тел. (0312) 69-61-00, 69-60-80, 69-60-78, електронна пошта: admin@carpathia.gov.ua.