Фото без опису

УВАГА! Прийом заявок на включення підприємств харчової промисловості та агропромислового комплексу до переліку об’єктів критичної інфраструктури.

 

Обласна військова адміністрація інформує, що 20 грудня набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2022 року № 1384 „Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 жовтня 2020 року    № 1109 Деякі питання об’єктів критичної інфраструктури”.

          Зазначеними змінами, зокрема, Міністерство аграрної політики та продовольства України визначено секторальним органом у сфері захисту критичної інфраструктури, відповідальним за сектор харчової промисловості та агропромислового комплексу.

          Згідно з прийнятою постановою  визначаються об’єкти критичної інфраструктури, де виробництво сільськогосподарської продукції визначено, як важливий елемент. Мінагрополітики закріплене як уповноважений орган, який може  розглядати і фіксувати перелік об’єктів критичної інфраструктури.

          Наразі Мінагрополітики розпочало прийом заявок від підприємств для включення їх до переліку об’єктів критичної інфраструктури. З додатковою інформацією із зазначених питань можна ознайомитись за такими посиланнями:

          https://minagro.gov.ua/news/minagropolitiki-rozpochalo-zbir-zayavok-z-metoyu-fiksaciyi-obyektiv-kritichnoyi-infrastrukturi-vazhlivih-dlya-prodovolchoyi-bezpeki-denis-bashlik
          https://minagro.gov.ua/napryamki/kritichna-infrastruktura/vklyuchennya-pidpriyemstv-do-pereliku-obyektiv-kritichnoyi-infrastrukturi

 

Великоберезнянська селищна рада