Фото без опису

Щорічно, у вересні, в Україні відзначається День фізичної культури та спорту, а у Великому Березному в цей час ще й традиційно віддають шану колишньому активному пропагандисту фізичної культури й спорту на теренах Великоберезнянщини, педагогу-наставнику Василю Михайловичу Кевпаничу.      

З цієї нагоди 15 вересня 2023 року (поч. о 10.00) на футбольному полі селища в рамках Олімпійського тижня, з метою активізації фізкультурно-масової роботи в громаді, популяризації та розвитку футболу, підвищення рівня фізичної підготовки й спортивної майстерності юних футболістів буде проведено відкритий турнір із футболу серед команд юнаків 2009-2011 рр. н. пам’яті В.М. Кевпанича. У змаганнях візьмуть участь команди закладів освіти різних територіальних громад. Склад команд на участь у заході – 10 гравців і 1 представник, для гри – 8 (7+1) футболістів.

Загальне керівництво організацією та проведенням футбольного турніру здійснюють відділ освіти, культури, сім’ї, молоді, спорту та соціального захисту населення Великоберезнянської селищної ради і Закарпатська асоціація футболу.