Фото без опису

Різдво Христове – одне з найсвітліших та найвеличніших християнських свят. Очікування першої зірки, що сповістила про народження Божого Сина, перетворюється в очікування дива.

Цього року знову через російське вторгнення, Різдво, які і усі інші свята, має гіркий присмак. Багато родин не збираються за сімейним столом бо для багатьох всі думки пов’язані не з святкуванням, а з близькими, які зі зброєю в руках захищають країну від ворога зі сходу.

На жаль, боротьба з ворогом досі триває, але єдність, мужність та витривалість українців не залишає йому жодних шансів, адже попри війну українці підтримують традиції.

Кожен з нас зрозумів, що щастя - це мир у державі, спокій в домі та впевненість в завтрашньому дні.

Щиро дякую нашим захисникам та захисницям, які хоробро боронять нашу землю від російського окупанта.

Нехай це величне свято Різдва подарує нам найбажаніше і найочікуваніше для кожного українця – Перемогу над ворогом! Хай панує любов і добро у наших родинах! Нехай серце завжди пишається нашою великою нацією, а душа щиро дякує українським Героям за можливість прокидатися вранці з надією на світле майбутнє.

Віри, сили, стійкості та терпіння нам усім! Пам’ятаймо – найтемніша ніч завжди перед світанком, але сонце сходить попри темряву. 

Бережіть себе, бережіть свої родини, бережіть нашу Україну!

З повагою селищний голова Богдан Кирлик!!!