Фото без опису

Початок Нового року в роботі Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Великобеиезнянської селищної ради розпочався з гарних подій, у с. Костева Пастіль 1 січня відзначила 90-річний ювілей  - Фетько Ганна.
Не шкодуйте про те, що старієте. Багатьом в цьому відмовлено. Життя дається усім, а старість обраним. Саме такими словами хочеться почати розповідь про ювілярку.
Життєвий шлях ювілярки довжиною у 90 років був не з легких. Дитинство не балувало її, а молодість в гірському, віддаленому селі була не весела. Працювала в колгоспі, народила 4-ох дітей. Вже багато років вдова, похоронила на даний період одного сина і двох онуків.
Односельчани поважають ювілярку і знають її, як людину, яка ніколи ні з ким не сперечалася, завжди усміхнена та привітна незважаючи на всякі примхи долі.
Проживає Ганна Фетько з сім'єю сина, який на даний час важко захворів. Багата на 5-ох онуків та 10 правнуків.
Прийшли привітати довгожительку громади селищний голова Богдан Кирлик, заступник Іван Мицьо, селищний депутат Тарас Гайданка та працівники Територіального центру.
Нехай осіння пора, в яку вступила Ганна, буде світлою й ласкавою, сповненою душевним теплом, увагою й турботою близьких. Бажаємо найголовнішого - здоров'я, мирного неба, тепла і затишку в домі. Нехай Господь покриє Вас своєю благодаттю, нехай береже від зла і біди, дарує сил Вам і всій Вашій родині.