Вшанування Героїв Небесної Сотні

20 лютого в Україні на державному рівні вшановують День пам’яті Героїв Небесної Сотні, згадуючи найтрагічніші дні масових розстрілів протестувальників під час Революції Гідності 2013-2014 років. Пам’ятний день встановлено указом Президента України 11 лютого 2015 року з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні. В центрі селища оздоблено інсталяцію біля пам’ятного знаку загиблих героїв, кожен бажаючий може протягом дня підійти та запалити свічку в пам’ять про невинно вбитих героїв.

Дізнайтесь про послуги у сфері ДРАЦС на Гіді з державних послуг

Для справжнього кохання немає перешкод — українці продовжують закохуватись, одружуватись та народжувати дітей і під час війни. Користуйтесь послугами, які допоможуть задокументувати стосунки та створити сім’ю онлайн. Добірка необхідних сервісів Гіду з державних послуг:

Дізнайтесь про послуги в сфері екології на Гіді з державних послуг

Дізнайтесь про послуги в сфері екології на Гіді з державних послуг Держава разом із громадськими організаціями та фондами активно впроваджує політику, спрямовану на захист довкілля та розвиток екоактивізму у громадах. Ділимося добіркою сервісів Гіду з державних послуг із базового поводження з відходами та захисту від їхнього негативного впливу. Екологічний аудит та оцінка впливу:

Гвардія наступу - час повертати своє

Міністерство внутрішніх справ України розпочало формування штурмових бригад "Гвардія наступу". Їхньою частиною можуть стати лише добровольці. Основа нових бригад – офіцери та солдати, які мають чималий бойовий досвід.