Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ

Про початок громадського обговорення добровільного об’єднання територіальних громад

Відповідно до Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» та на виконання Розпорядження Великоберезнянського селищного голови від 1 лютого 2019 року № 5 «Про ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад села, селища», Великоберезнянська селищна рада повідомляє про початок перебігу терміну, відведеного на громадське обговорення добровільного об’єднання громад.

Для обговорення виноситься питання пропозицій щодо ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад із суміжними територіальними громадами:    села Забрідь Забрідської сільської ради, сіл Княгиня, Стричава Стричавської сільської ради, сіл Бегендецька Пастіль, Костева Пастіль, Руський Мочар, Розтоцька Пастіль Розтоцько-Пастільської сільської ради, сіл Малий Березний,  Завосино, Мирча Малоберезнянської сільської ради, села Чорноголова Чорноголівської сільської ради, села Буківцеве Буківцівської сільської ради, села Смерекове Смереківської сільської ради, села Новоселиця Новоселицької сільської ради, сіл Дубриничі, Пастілки Дубриницької сільської ради  та селища Великий Березний Великоберезнянської селищної ради  у Великоберезнянську територіальну громаду з центром у селищі Великий Березний.

За результатами громадського обговорення пропонується розпочати процес добровільного об’єднання територіальних громад, визначивши в подальшому адміністративний центр у селищі Великий Березний Великоберезнянського району Закарпатської області та найменування – Великоберезнянська (об’єднана) територіальна громада.

Після спливу відведеного на обговорення строку Великоберезнянською селищною радою буде розглядатися проект рішення про надання згоди на добровільне об’єднання територіальних громад і делегування представників до спільної робочої групи.

Громадські слухання відбудуться 28 лютого 2019 року о 16:00 у актовій залі селищної ради.

На громадські слухання запрошуються члени виконавчого комітету Великоберезнянської селищної ради, керівники підприємств, організацій, установ, громадських організацій незалежно від форми власності, представники засобів масової інформації, жителі селища Великий Березний.

Пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі за адресою: смт, Великий Березний, вул. Шевченка, 12, або на електронну пошту: _ velbereznyj@gmail.com із зазначенням прізвища, імені, по-батькові та адреси особи, яка їх подає. Довідки за телефоном: 23-5-62.