Повідомлення

про оприлюднення регуляторного акта – проекту рішення Великоберезнянської селищної ради «Про заборону торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом (крім безалкогольного) на території смт. Великий Березний

З метою впорядкування роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом та обмеження щодо їх продажу, усунення порушень громадського порядку у нічний час доби та на виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту населення від впливу шуму», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обмеження споживання та продажу пива та слабоалкогольних напоїв», ст.15-1 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів”, Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання органам місцевого самоврядування повноважень встановлювати обмеження продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових» від 22.03.2018 року №2376-VIII, та керуючись ст.25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні.
Розробником проекту цього рішення є Великоберезнянська селищна рада, яка розташована за адресою: 89000, Закарпатська область, смт. Великий Березний, вул. Шевченка,12, тел. 23-315, тел.5-10-64.
Проект та аналіз впливу регуляторного акта буде опубліковано на офіційному сайті Великоберезнянської селищної ради та в газеті «Карпатська Зірка».               
Зауваження та пропозиції щодо проекту рішення Великоберезнянської селищної ради  «Про заборону торгівлі алкогольними,                                                 слабоалкогольними напоями та пивом (крім безалкогольного) на території смт. Великий Березний» будуть прийматись протягом місяця з моменту розміщення (оприлюднення) на офіційному сайті Великоберезнянської селищної ради, зауваження та пропозиції просимо надавати в письмовому вигляді за поштовою адресою: смт. Великий Березний, вул. Шевченка, 12, приймальна селищної ради, телефон тел. 23-3-57, 23-5-62.

 
Секретар селищної ради                                                       І.Ю. Івановчик