Фото без опису

Фото без опису

Четвер 2 листопада - черговий плідний день.
Відбулася робоча поїздка у Словаччину по підготовці проектів у рамках програми "HU-SK-RO-UA-2014-2020", де партнерами виступає Великоберезнянська селищна рада. Провели зустріч із партнерами із Служби автомобільних доріг Пряшівського краю по проекті, у рамках якого на українській території має бути капітально відремонтована дорога від митного переходу Убля-Малий Березний до залізничних переїздів Великий Березний та Дубриничі. Бюджет 2.0 млн. євро. Також привітали нового керівника Служби автомобільних доріг Пряшівщини Петра Кочішко із призначенням на посаду.
Із керівником RRA Sirava п. Надією Юрковою обговорили проект, у якому заплановано будівництво каналізаційної системи у мікрорайоні біля районної лікарні.
У Пряшеві у Агенції регіонального розвитку провели робочу нараду по спільному проекту із селом Якубова Воля, тема якого - збереження культурної спадщини.
У селі Батізовце біля Попраду обговорили спільний проект по капітальному ремонту дитячого садочка №1 у Великому Березному.
Із головою села Ліптовська Теплічка Славоміром Копачом обговорили робочі моменти спільного проекту, у рамках якого у Великому Березному буде капітально відремонтований парк.
Всі проекти будуть подані на конкурс 30 листопада 2017 року.