Фото без опису

Повідомлення

       про оприлюднення проекту регуляторного акту рішення виконавчого комітету Великоберезнянської селищної ради «Про прийняття проекту рішення про затвердження тарифів на вивезення твердих побутових відходів в смт. Великий Берензний»

 

           Відповідно до підпункту 2 пункту «а» статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини 2 статті 14, статті 31 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 26 липня 2006 року № 1010 «Про затвердження порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів», з метою приведення тарифів до розміру економічно обґрунтованих витрат на послуги з вивезення твердих побутових відходів,  та виконання вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності», з метою забезпечення безперебійного надання послуг зі збирання та вивезення твердих побутових відходів та санітарного очищення території Великоберезнянської селищної ради, повідомляємо про оприлюднення проекту регуляторного акту рішення виконавчого комітету Великоберезнянської селищної ради «Про прийняття проекту рішення про затвердження тарифів на вивезення твердих побутових відходів в смт. Великий Березний» разом з аналізом регуляторного впливу до рішення.

           Усі зауваження і пропозиції від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань приймаються виконавчим комітетом Великоберезнянської селищної ради протягом одного місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта в письмовому вигляді за адресою: 89000, смт. Великий Березний, вул. Шевченка, 12 тел. (2-38-87, 2-35-62.

 

 

           Секретар селищної ради                                               І.Ю. Івановчик