Фото без опису

 Прес-анонс

 

Як розпочати залучення інвестиції для розвитку Великоберезнянської ОТГ?

 

22 листопада 11.00 в залі Великоберезнянської селищної ради (Закарпатська обл., смт. Великий Березний, вул. Шевченка 12) відбудеться публічна консультація із заінтересованими сторонами щодо можливих способів залучення інвестицій для розвитку майбутньої Великоберезнянської ОТГ.

Залучення інвестицій в громаду є одним з життєво важливих складових майбутнього економічного розвитку Великоберезнянської громади. Майбутня ОТГ має великий потенціал та можливості для того, щоб стати успішною. Про це свідчить ряд наявних факторів: близький кордон з Словаччиною, наявність рекреаційної зони та неймовірної Карпатської гірської природи. У ході консультації учасники обговорять ефективні інструменти промоції громади та  окреслять пріоритетні напрями її інвестування.

Громадська організація ГО “Центр UA” разом із представниками локальних органів місцевого самоврядування та жителями громади обговорять питання розробки та створення ряду інструментів, за допомогою яких інвестиційна привабливість громади матиме належний рівень.

Питання публічної консультації:

1.  Які інструменти найефективніше працюють на залучення інвестицій в громаді?

2.  Які пріоритетні напрямки інвестування для громади?

3.  Які основні вимоги громади до інвесторів ?

 Учасники публічної консультації:

 

-        Богдан Кирлик – голова смт. Великий Березний

-        Ігор Вишняк, модератор, представник ГО “Центр UA”.

 

За додатковою інформацією звертайтесь до Ігоря Вишняка – 095-875-63-58.

 

Захід відбувається за фінансової підтримки Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку “U-LEAD з Європою”. Програма “U-LEAD з Європою” спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.