Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту детального планування, звіту про стратегічну екологічну оцінку, громадські слухання та обговорення:

  Великоберезнянська селищна рада оголошує про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті «Детального плану території для будівництва пункту пропуску на українсько-словацькому кордоні "Забрідь-Уліч" за межами населеного пункту на території Великоберезнянської селищної ради Ужгородського району» та громадського обговорення  Звіту про стратегічну екологічну оцінку за вищенаведеною містобудівною документацією.

  Розробник проекту детального плану території земельної ділянки ТОВ "Смарттаун" (код ЄДРПОУ 39650400).

Необхідність проведення транскордонних консультацій відсутня.

  Місце ознайомлення з проектом детального плану та звітом про стратегічну екологічну оцінку – приміщення Великоберезнянської селищної ради за адресою: 89000, Закарпатська Ужгородський р-н, смт. Великий Березний, вул.Шевченка, буд.12, або  на веб-сайті https://vberez-rada.gov.ua.

 Пропозиції та зауваження до проекту містобудівної документації та Звіту про стратегічну екологічну оцінку у письмовому вигляді  приймаються до 25 січня 2022 року у приміщенні Великоберезнянської селищної ради або на адресу e-mail: velbereznyj@gmail.com.

 Відповідальний за організацію розгляду пропозицій та проведення громадського обговорення та слухань –  Кухарчук Алла Михайлівна - начальник відділу – головний архітектор відділу архітектури, містобудування, земельних ресурсів, управління комунальною власністю, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій селищної ради, тел.2-38-87, e-mail: velbereznyj@gmail.com.

  Презентація, прилюдне експонування проекту, громадські слухання та обговорення   відбудуться у приміщенні Великоберезнянської селищної ради 25 січня 2022 року об 11:00 год К.ч.

ЗВІТ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ

ПРОЄКТ ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ

СХЕМА РОЗМІЩЕННЯ ТА ПРОЄКТНИЙ ПЛАН