Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проектів детального планування, звітів про стратегічну екологічну оцінку, громадські слухання та обговорення:

          Великоберезнянська селищна рада оголошує про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту «Детального плану території  для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування ( кладовище ) в межах населеного пункту смт. Великий Березний, вул. Штефаника №125 «б», Ужгородського району, Закарпатської області», а також  громадського обговорення  Звіту про стратегічну екологічну оцінку за вищенаведеною містобудівною документацією.

          Розробник проекту детального плану території ТОВ "Смарттаун" (код ЄДРПОУ 39650400).

          Необхідність проведення транскордонних консультацій відсутня.

          Місце ознайомлення з проектом детального плану та звітом про стратегічну екологічну оцінку – приміщення Великоберезнянської селищної ради за адресою: 89000, Закарпатська Ужгородський р-н, смт. Великий Березний, вул.Шевченка, буд.12, або  на веб-сайті https://vberez-rada.gov.ua.

          Пропозиції та зауваження до проекту містобудівної документації та Звіту про стратегічну екологічну оцінку у письмовому вигляді  приймаються до 29 червня 2023 року у приміщенні Великоберезнянської селищної ради або на адресу e-mail: velbereznyj@gmail.com.

          Відповідальний за організацію розгляду пропозицій та проведення громадського обговорення та слухань –  Кухарчук Алла Михайлівна - начальник відділу – головний архітектор відділу архітектури, містобудування, земельних ресурсів, управління комунальною власністю, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій селищної ради, тел.2-38-87, e-mail: velbereznyj@gmail.com.

          Презентація, прилюдне експонування проекту, громадські слухання та обговорення   відбудуться у приміщенні Великоберезнянської селищної ради 29 червня 2023 року об 11:00 год К.ч.