Відзначення 31 річниці виведення військ з Афганістану

З нагоди відзначення 31 річниці виведення військ з Афганістану у сесійному залі Великоберезнянської селищної ради відбулась зустріч з місцевими ветеранами війни. Селищний голова Богдан Кирлик привітав усіх присутніх та зазначив, що органом місцевого самоврядування, як і раніше буде здійснюватися підтримка ветеранів Афганістану. В зустрічі прийняли участь заступник голови районної державної адміністрації, керуючий справами апарату районної ради та представники районного військового комісаріату. Голова місцевої спілки ветеранів Афганістану подякував усім за привітання.

До Великого Березного в черговий раз завітали наші давні друзі

До Великого Березного в черговий раз завітали наші давні друзі: сенатор Парламенту Чеської республіки, депутат Пардубіцького краю Петер Шілар та староста містечка Долмні Черна Петер Гелекал. Під час візиту обговорювалось питання розвитку нашого селища за можливості прийняття участі в транскордонних проєктах. Уже доброю традицією стало відвідувати дошкільні навчальні заклади нашого селища, а саме ДНЗ № 2 «Берізка» в якому завдяки проєктному співфінансуванню у 2019 році було встановлено котельню нового типу та ДНЗ № 1 «Веснянка» до якого у 2020 році планується залучення міжнародного проєктного співфінансування.

КП «Комунал-Сервіс» інформує

КП «Комунал-Сервіс» інформує, що у зв’язку з введенням в дію Закону України «Про житлово-комунальні послуги» , Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», а також враховуючи лист Міністерства розвитку громад та територій № 7/10.1/180-20 від 08.01.2020 року, споживачам до 01 травня 2020 року необхідно укласти нові договори про надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення. Крім того, повідомляємо, що споживачі, які є мешканцями багатоквартирних будинків, до 20 травня 2020 року повинні обрати один з чотирьох варіантів договорів: 1) Індивідуальний договір без обслуговування внутрішньобудинкових систем 2) Індивідуальний договір з обслуговуванням внутрішньобудинкових систем 3) Колективний договір (з ОСББ) 4) Договір з колективним споживачем (уповноваженою мешканцями багатоповерхівки особою) У разі, якщо споживачами не буде укладено нові договори з КП «Комунал-Сервіс» у відповідності до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та Правил надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 5 липня 2019 р. № 690, індивідуальний договір без обслуговування внутрішньобудинкових систем буде вважатися укладеним автоматично.

Відкрита першість смт. Великий Березний з міні-футболу

02.02.2020р. за підтримки Великоберезнянської селищної ради та ГО "Федерації футболу Великоберезнянського району" було проведено відкриту першість смт. Великий Березний з міні-футболу. В турнірі брали участь 8 команд, а саме : 1. ФК "Ставне" (с.Ставне), 2. ФК "Забрідь" (с.Забрідь), 3. ФК "Великий Березний" (смт.В.Березний), 4. ФК "Горець" (смт.В.Березний), 5. ФК "Прикордонник" (смт.В.Березний), 6. ФК "Метеор" (с.М.Березний), 7. ФК "Мирча" (с.Мирча), 8. ФК "Убля" (с.Убля, Словаччина).

Звернення до головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області щодо відповідності нормам та стандартам фізико-хімічних показників природного газу, що надходить до споживачів

Великоберезнянська селищна рада звернулася до головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області щодо відповідності нормам та стандартам фізико-хімічних показників природного газу, що надходить до споживачів.

22 січня 2020 року відбулось засідання робочої групи зі створення Центру надання адміністративних послуг в ОТГ Великий Березний

                22.01.2020 року у приміщенні Великоберезнянської селищної ради було проведено першу зустріч робочої групи зі створення Центру надання адміністративних послуг в ОТГ Великий Березний. Голова селищної ради Кирлик Б.Ю. наголосив, що наша громада є учасником Програми в рамках співробітництва з виконавцем Фази впровадження напрямку з покращення якості надання адміністративних послуг для населення в рамках Програми «U-LEAD з Європою».