Визначився виконавець проектних робіт по ремонту мосту через річку Уж та під'їздів до нього (частина вулиць Корятовича та Партизанська)

Як вже раніше зазначалось, у Великому Березному передбачено ремонт мосту через річку Уж та під'їздів до нього (частина вулиць Корятовича та Партизанська) . На неодноразові прохання селищної ради на це з коштів державного бюджету виділено 5.4 мільйони гривень. Державне підприємство „Служба місцевих автомобільних доріг у Закарпатській області? визначилось з виконавцем проектних робіт. Представники підрядної організації ознайомились з об'єктом. Селищний голова Богдан Кирлик надав пропозиції по видах робіт, серед яких, крім гідроізоляції, асфальтування, водовідведення, збільшення висоти відбійників, заміна перил відповідно до норм, ще й освітлення моста. Ремонт має бути завершений у 2020 році.

Шановні Великоберезняни!!!

Шановні Великоберезняни!!! Не дивлячись на карантин КП «Комунал-Сервіс» протягом березня 2020 року безперебійно надавав послугу з вивезення ТПВ, однак зробивши аналіз сплати абонентами за вивіз ТПВ в березні 2020 р. встановлено, що рівень сплати становить всього 70,26%, а заборгованість в цілому мешканців селища за вивезення ТПВ становить - 443 082,61 грн. (Аналіз сплати за водопостачання буде зроблено в найближчий час!). В такий складний час, ці кошти дуже необхідні нашому підприємству. Комунальним підприємствам в умовах карантину держава не надала ніякі пільги, чи переваги. Всі ті, хто цілий місяць працював, коли Ви всі на карантині дома, мають отримати заробітну плату, необхідно оплатити паливно-мастильні матеріали, провести поточний ремонт техніки, сплатити податки.  Не хочеться нікого лякати, але наслідки несплати можуть бути дуже негативні. Саме, тому звертаюсь до всіх жителів селища – оплатіть за надані Вам послуги.  Дякую за розуміння!

Дезинфекція центральної вулиці селища та зупинок громадського транспорту

У рамках заходів з недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на території селища, КП"Комунал-Сервісом" проведено дезинфекцію центральної вулиці селища та зупинок громадського транспорту

Заходи профілактики під час карантину, пов’язаного із поширенням вірусної інфекції

Заходи профілактики під час карантину, пов’язаного із поширенням вірусної інфекції • Джерело вірусу – людина і лише людина. Чим менше контактів з людьми, тим менше шансів захворіти. Уникайте місць масового скупчення людей. Намагайтеся якнайменше перебувати поряд із людьми.  • Захворіли – лишайтеся вдома. Вірус швидко передається іншим, тож ваше перебування в людних місцях сприятиме поширенню інфекції. • Прикривайте ніс та рот. Під час кашлю та чхання вірус розповсюджується особливо швидко.  • Мийте руки. Руки хворого – джерело вірусу не менш значуще, ніж рот і ніс. Мийте руки часто, ретельно, постійно носіть із собою дезинфікуючі гігієнічні засоби. • Намагайтеся не торкатися обличчя. Очі, рот та ніс для мікробів, як вхідні двері. На руках дуже багато мікробів та торкаючись ними обличчя ви збільшуєте їхні шанси потрапити в організм. • Ретельно очистіть та продезинфікуйте поверхні, до яких часто торкаєтеся вдома або на роботі . Це особливо важливо, якщо в приміщенні перебуває хворий. • Провітрюйте та дезинфікуйте приміщення.

Парламент ввів кримінальну відповідальність за порушення карантину

Верховна Рада України на позачерговому засіданні у вівторок, 17 березня, ухвалила проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (Covid-19). За законопроект №3219 із техніко-юридичними правками проголосували 344 народних депутатів.

Уряд прийняв рішення про заборону пасажирських перевезень та обмежив кількість учасників масових заходів 10 особами

На виконання доручення Президента України та рішення Державної комісії з питань ТЕБ і НС Кабінет Міністрів прийняв рішення щодо обмеження пасажирських перевезень на території України для запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

Буде призупинено водопостачання селища

У зв'язку з проведенням аварійно- відновлювальних робіт з 10.00 години 17 березня 2020 року буде призупинено водопостачання селища. На період виконання робіт підприємство рекомендує створити необхідний запас питної води. Приносимо вибачення за тимчасові незручності і заздалегідь вдячні за розуміння, адміністрація КП "Комунал-Сервіс".

АТ" ЗАКАРПАТГАЗ" В.Березнянське відділення

АТ" ЗАКАРПАТГАЗ" В.Березнянське відділення припиняє прийом громадян. При необхідності телефонуйте - ВИТІК ГАЗУ------ 104. Для отримання довідок для надання в інші установи попередньо зателефонуйте т.23-6-58.

Заходи протидії поширенню коронавірусу COVID-19 в Великоберезнянській ОТГ

Сьогодні, 16 березня, за рішенням засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Закарпатської ОДА під головуванням в. о. голови ОДА - Олексія Гетьманенка, комісією Великоберезнянської селищної ради об’єднаної територіальної громади прийнято рішення, про те, що з вівторка, 17 березня, зупинити роботу всіх магазинів, крім продуктових та які спеціалізуються виключно на торгівлі засобами особистої гігієни, аптек та автозаправних станцій в рамках заходів протидії поширенню коронавірусу. - Комісія рекомендує жителям Великоберезнянської ОТГ виходити із своїх домівок лише за крайньої необхідності: на роботу; за придбанням продуктів харчування та ліків; звернення до медичних закладів. - Власникам та керівникам закладів незалежно від форм власності, котрі продовжують працювати, забезпечити особистими засобами захисту обслуговуючого персоналу та дотримуватися рекомендацій щодо проведення заходів по дезінфікуванню приміщень. Додатково проводити вологі прибирання та провітрювання приміщень. - На території Великоберезнянської ОТГ у всіх закладах незалежно від форм власності заборонено проводити будь-які заняття з дорослими та дітьми. - Керівникам підприємств, установ та організацій рекомендовано припинити надання адміністративних послуг, які є нетерміновими. - Держслужбовцям тимчасово призупинити проведення особистого прийому громадян. - Громадянам які повернулися із-за кордону самоізольоватися терміном на два тижні та повідомляти сімейних лікарів, з метою моніторингу стану здоров’я. - Релігійним громадам рекомендується проводити богослужіння у відео режимі.