Аварійно-відновлювальні роботи

Сьогодні під час проведення аварійно-відновлювальних робіт працівниками КП "Комунал-Сервіс" було знайдено заасфальтований водопровідний колодязь на дорозі по вул. Загородній в якому виявлено прорив води з врізки сусіднього будинку.

Шановні Споживачі! Повідомляємо, що 16 червня 2020 року будуть проводитися аварійно-відновлювальні роботи по вул. В. Наливайка

Шановні Споживачі! Повідомляємо, що 16 червня 2020 року будуть проводитися аварійно-відновлювальні роботи по вул. В. Наливайка, на період виконання робіт водопостачання буде призупинено по вул. Штефаника від номера 72 та вул. В.Наливайка. Приносимо вибачення за тимчасові незручності, заздалегідь вдячні за порозуміння. Адміністрація КП "Комунал-Сервіс"

Проєкт «Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19»

Міжнародний благодійний фонд «Карітас Україна», за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» реалізує Проєкт «Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19».  В рамках даного Проекту Великоберезнянська селищна рада звернулася до міжнародного благодійного фонду «Карітас Україна» з проханням надати благодійну допомогу у вигляді захисних та санітарно-гігієнічних засобів для забезпечення медперсоналу медичних закладів, які належать до на нашої територіальної громади. У відповідь на це звернення, 12 червня 2020 року наша громада отримала від фонду відповідну допомогу.

Ремонтні роботи водопровідної мережі

Сьогодні працівники КП "Комунал-Сервіс", незважаючи на погодні умови, проводять ремонтні роботи водопровідної мережі. Зафіксовано три прориви. Розпочато роботи по вул. Петрова.

15 червня 2020 року з 09.00 години будуть проводитися аварійно-відновлювальні роботи водопровідної мережі

Адміністрація КП «Комунал-Сервіс» повідомляє, що 15 червня 2020 року з 09.00 години будуть проводитися аварійно-відновлювальні роботи по вул. Загородній, на період виконання робіт водопостачання селища буде призупинено. Рекомендуємо зробити необхідний запас питної води та приносимо вибачення за тимчасові незручності, заздалегідь вдячні за розуміння.

Вночі, через попадання блискавки у електричну мережу був виведений з ладу водозабір "Забрідь"

Шановні Великоберезнянці! Вночі, через попадання блискавки у електричну мережу водозабору "Забрідь", він виведений з ладу. Зусиллями працівників РЕМ та Комунал-Сервіс виявлене місце поломки. Аварійна бригада планує через дві години подати струм, а Комунал-Сервіс відновити водопостачання. Дякую за розуміння ситуації.

Розпочато проектні роботи для капітального ремонту ділянки автодороги Львів-Самбір-Ужгород

Розпочато проектні роботи для капітального ремонту ділянки автодороги Львів-Самбір-Ужгород, що проходить через наше селище. Великоберезнянська селищна рада офіційно звернулася до замовника робіт з метою врахування, під час проведення ремонту, облаштування мережі ливневого водовідведення, бордюр, тротуарів та велодоріжок на території смт Великий Березний.

Оновлення парку продовжується

В центральному парку селища проводяться роботи по оновленню лавочок для більш комфортного відпочинку жителів та гостей смт Великий Березний. Сьогодні частково було встановлено вже оновлені лавочки.

Проведено обміри для виготовлення проекту по облаштуванню частини тротуару по вул. Корятовича із встановленням автобусної зупинки на місцевому маршруті Великий Березний - Костева Пастіль

Вчора 09.06.2020 року за замовленням Великоберезнянської селищної ради здійснювали обміри для виготовлення проекту по облаштуванню частини тротуару по вул. Корятовича із встановленням автобусної зупинки на місцевому маршруті Великий Березний - Костева Пастіль.