Роботи по очистці центрального каналізаційного колектора селища по вул. Загородній

Від суботи проводились роботи по очистці центрального каналізаційного колектора селища по вул. Загородній, які сьогодні були успішно закінчені. Жителі смт Великий Березний, майте на увазі, що каналізаційних колектор - це НЕ СМІТНИК!!!

Аварійновідновлювальні роботи вуличного освітлення

По вул. Штефаника біля школи-інтернат сьогодні було частково замінено старі світильники вуличного освітлення на нові світлодіодні енергозберігаючі світильники. По вул. Балудянського проводилися аварійновідновлювальні роботи вуличного освітлення та заміна ламп.

Роботи по благоустрою центрального парку селища продовжуються

Сьогодні встановлено оновлені лавочки в центральному парку селища (частково із сторони пам'ятника Т. Г. Шевченка та біля фонтану). Роботи по благоустрою центрального парку селища продовжуються й надалі.

Комунальм підприємством "Комунал-Сервіс" проведено очистку русла потічка Термачув

З метою покращення водопостачання селища комунальм підприємством "Комунал-Сервіс" проведено очистку русла потічка Термачув, замінено перекриття, підготовлено до встановлення прилад обліку (окремий для обліку води із водозабору Термачув).

Влаштування нової лінії вуличного освітлення від вул. Волошина до вул. Березнянська

Вчора 17.06.2020р. було виконано роботи щодо влаштування нової лінії вуличного освітлення від вул. Волошина до вул. Березнянська та частково встановлено нові світлодіодні енергозберігаючі світильники.