Аварійно- відновлювальні роботи водопровідної мережі по вул. Боролича

Сьогодні почали АВР ( аварійно- відновлювальні роботи) по вул. Боролича. Дякую всім активним жителям які долучилися до праці. Завтра продовжимо!!! Прошу вибачення в тих , кому не змогли відновити водопостачання. Дякую за розуміння.

Робоча зустріч з представниками ТОВ "ОНУР КОНСТРУКЦІОН ІНТЕРНЕШНЛ", які розпочинають ремонтні роботи ділянки  дороги державного значення Львів-Самбір-Ужгород в межах Великоберезнянського району

Голова селищної ради Богдан Кирлик провів робочу  зустріч з представниками ТОВ "ОНУР КОНСТРУКЦІОН ІНТЕРНЕШНЛ", які розпочинають ремонтні роботи ділянки  дороги державного значення Львів-Самбір-Ужгород в межах Великоберезнянського району.

Відбулася робоча зустріч щодо поточного ремонту моста в смт Великий Березний

Тривають роботи по поточному ремонті моста в смт Великий Березний. Вчора, 09.07.2020  на цьому об’єкті, відбулася робоча зустріч між представниками замовника робіт (ДП «Служба місцевих автомобільних доріг Закарпатській області»), проектною організацією (ДП «Укрдіпродор»),  представниками підрядної організації (Воловецьке колективне підприємство «Агрошляхбуд») та керівництвом селищної ради. Було наголошено на якісному та ефективному виконанні робіт та узгоджено додаткові роботи.

Під час зустрічі голови Закарпатської ОДА Олексія Петрова з посадовими особами та мешканцями Великоберезнянщини, голова селищної ради Богдан Кирлик звернувся до голови ОДА з проханням допомогти вирішити кілька питань, що турбують мешканців громади

03.07.2020р. в приміщенні Великоберезнянської районної ради проводив зустріч з посадовими особами та мешканцями Великоберезнянщини голова Закарпатської ОДА – Олексій Петров. В зустрічі також прийняв участь голова Великоберезнянської селищної ради Богдан Кирлик, який звернувся до голови ОДА з проханням допомогти вирішити кілька питань, що турбують мешканців громади, а саме: 1) клопотати перед Укрзалізницею щодо зупинки на станції Великий Березний пасажирського потягу № 13/14 сполучення «Київ-Солотвино», яка була скасована в 2018 році; 2) спрямувати кошти у сумі 2.5 млн.грн. на проведення протизсувних заходів на ділянці дороги Великий Березний-Чорноголова-Дубриничі, що йде в напрямку від смт Великий Березний до с. Костева Пастіль та капітального ремонту моста на під’їзді до села К.Пастіль. 3) посприяти у вирішенні питання здійснення державним підприємством «Служба місцевих автомобільних доріг в Закарпатській області» обстеження інженерних споруд та аварійних ділянок, провести коригування проектно-кошторисної документації та розпочати проведення ремонтних робіт на цих об’єктах у найближчий час.  На думку голови Великоберезнянської селищної ради – це найгірша дорога на території Великоберезнянського району.

Шановні жителі смт. Великий Березний

Працівниками КП "Комунал-Сервіс" проводиться вже 3-й покіс кладовища по вул. Гагаріна. Шановні жителі смт. Великий Березний, велике прохання до Вас, відвідуйте могили своїх предків частіше та утримуйте їх в належному стані.