З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ !

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ !

ДОРОГІ ДРУЗІ! Щиро вітаю Вас з Днем Незалежності України! Сьогодні наша країна, наш народ святкує 29-річницю відколи здійснилась споконвічна мрія українців- бути господарями на своїй прекрасній і чарівній землі. Безумовно, ці роки незалежності стали випробуванням для всіх. Вони тривають і досі, але завдяки нашій єдності ми зможемо здолати ці перешкоди. В цей урочистий день всенародного свята щиро зичу Вам здоров’я і щастя, і добробуту, життєвих удач і творчих успіхів. Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі! СЛАВА УКРАЇНІ!

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

 17.08.2020 року з 10:30 по 12:00 у залі засідань Великоберезнянської селищної ради буде проведено прийом громадян політрадою Закарпатського обласного осередку політичної партії «Слуга Народу», зокрема народними депутатами України Кривошеєвим І.С., Костюхом А.В., Жупанином А.В., Лабою М.М.

Робота, яка принесла результат

Робота, яка принесла результат

Великоберезнянська селищна рада, як член Асоціації ЄВРОРЕГІОН "КАРПАТИ - УКРАЇНА", прийняла участь у Конкурсі ініціатив місцевих карпатських громад з проектом "Здорові діти - здорова громада", а КП "Великоберезнянська агенція регіонального розвитку та європейської інтеграції"- у конкурсі «Карпатська мережа регіонального розвитку» з проектом "Чисте довкілля". Обидва проекти в числі ПЕРЕМОЖЦІВ. Проектом "Здорові діти - здорова громада" передбачено облаштування ПЕРШОГО у селищі дитячого спортивно-ігрового майданчика з елементами спортивного комплексу для вуличних тренувань. Місце встановлення - парк по вулиці Івана Рогача, біля ДНЗ 1. Проект "Чисте довкілля" - це другий етап забезпечення контейнерами для ТПВ споживачів у Великому Березному. Перший реалізовано спільно з районною радою у 2018 році.