9 січня відбулося перше пленарне засідання першої сесії нового скликання Великоберезнянської селищної ради

Вчора, 9 січня відбулося перше пленарне засідання першої сесії нового скликання Великоберезнянської селищної ради. Відкрив сесію голова територіальної виборчої комісії Головачко Ю.Ю., який проінформував про обрання 25 депутатів та голови Великоберезнянської селищної ради, та про проведення повторного голосування з виборів депутата у селі Руський Мочар 12 січня 2020 року. Далі сесію продовжив новообраний голова Кирлик Богдан Юрійович. Обговорили та прийняли порядок денний. Ключовим питанням було обрання секретаря Великоберезнянської селищної ради. У виборах секретаря взяли участь 14 із 24 присутніх депутатів та голова селищної ради. 8 членів депутатської фракції "Слуга Народу" та два позафракційні депутати не прийняли участь у голосуванні. Запропоновану селищним головою кандидатуру Маркевич Галини Михайлівни підтримали 12 депутатів та голова селищної ради, 2 були проти. Секретаря не обрано.

Волейбольний турнір

У неділю 29.12.2019 р. відбулися змагання з волейболу серед дорослих чоловічих команд Великоберезнянського району. "Кубок Діда Мороза"

ОГОЛОШЕННЯ

Конкурсна комісія з проведення відбору суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки земель Великоберезнянської селищної ради оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності на право проведення незалежної оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення для будівництва інших будівель громадської забудови яка розташована за адресою: смт. Великий Березний, вул.Шевченка № 12 «А», Великоберезнянського району, площею 0,0178га.

Відбулась зустріч селищного голови Б. Кирлика та підприємця із селища Великий Березний, який надає послуги в сфері цифрових технологій, щодо вдосконалення системи відеонагляду селища, яка вже майже рік працює в тестовому режимі

17 грудня відбулася зустріч селищного голови Б. Кирлика та підприємця із селища Великий Березний, який надає послуги в сфері цифрових технологій, щодо вдосконалення системи відеонагляду селища, яка вже майже рік працює в тестовому режимі. Було домовлено про розширення мережі відеонагляду, визначено проблемні місця, окремо було акцентовано увагу на містах скупчення населення та аварійно небезпечних ділянках селища. Було домовлено, що в бюджеті селища на 2020 рік передбачать кошти на ці роботи та утримання мережі в хорошому стані. Додатково інформуємо, що сервери відеоспостереження знаходяться в приміщенні селищної ради, налаштовано доступ для відділення поліції які постійно моніторять ситуацію в селищі. Окремо розглядалося питанння про технічну та юридичну можливість виводу онлайн зображення на сайт селищної ради. Встановлення антивандальної камери на міст по вул. Корятовича.