Шановні Березняни та гості  селища!!!

 

Враховуючи значне погіршення епідеміологічної ситуації в Закарпатській області, у Великоберезнянському районі  та на території нашої громади  включно, Великоберезнянська селищна рада  наполягає на неухильному дотриманні всіх карантинних заходів та обмежень.

Наголошуємо, що рішеннями регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 18 червня 2020 (протокол №10) та від 22 червня 2020 року (протокол №11)  скасовано послаблення протиепідемічних заходів, введених раніше на території області.

Також, введено заборону на проведення  масових культурно-розважальних заходів. Організація проведення урочистих заходів пов’язаних з весіллями  дозволена   за участі не більше 10 осіб. Заборонено проведення поминальних  та ритуальних заходів  із поховань померлих за участю більше 10 осіб у приміщеннях. Заборонено діяльність спортивних (тренажерних) залів, роботу басейнів, розважальних закладів, кафе, ресторанів (в закритих приміщеннях). Скасовані міжобласні пасажирські перевезення автомобільним транспортом. 

Правоохоронним та іншим контролюючим органам доручено посилити контроль за дотриманням населенням карантинних заходів та  жорстко притягати до відповідальності порушників.

У зв’язку з цим повторно просимо населення, підприємства, установи та організації громади  дотримуватися всіх карантинних вимог, використовуйте засоби індивідуального захисту, дистанційного спілкування та інших встановлених обмежень. Не наражайте на небезпеку себе і своїх близьких! Будьте свідомі, будьте здорові! 

Фото без опису