Ми раді повідомити, що найближчим часом у Великоберезнянській громаді відкриється сучасний та зручний ЦНАП, де мешканці громади зможуть отримати необхідні адміністративні послуги в комфортних умовах та в найкоротші терміни.

На даний час завдяки співпраці між Великоберезнянською селищною радою та @ULEAD з Європою: створення ЦНАП покращення якості надання адміністративних послуг, завершено постачання офісних меблів, комп'ютерної техніки, програмного забезпечення та ознакування загальна вартість яких складає близько 314 тис.грн.

Завдячуючи регіональному спеціалісту від Програми @Ігор Бригілевич було розроблено, затверджено та погоджено всі нормативні документи, які необхідні для функціонування відділу. Пане Ігор, дякуємо за залізні нерви і терпіння, тому що розуміємо, нас таких багато і кожному по декілька разів пояснювати, роз'яснювати, «розжовувати» - це нелегко.))))

Завдяки Програмі всі працівники ЦНАПу пройшли навчання у продуктивних, енергійних та сучасних тренерів, які сформували у нас нове розуміння надання адміністративних послуг. Ми мали можливість ознайомитися з найкращими практиками створення та фінкціонування ЦНАПів в Україні.

На останньому підготовчому етапі до відкриття та початку повного функціонування Центру залишилося підключитися до інформаційної системи документообігу «Вулик», адже «літати мають документ, а не люди» та до програмного забезпечення Мінсоцполітики «Соціальна громада», що надасть можливість формувати документи на соціальні послуги в електронній формі.

Сподіваємось на подальшу співпрацю та участь Великоберезнянської громади ще не в одному проєкті з «U-LEAD з Європою».

#Все буде ЦНАП

Фото без опису