Фото без опису

10 квітня у нашій громаді відбулося відкриття поліцейської станції, де будуть працювати поліцейські офіцери громади.

Безпека жителів - пріоритетне завдання поліції, і тісна співпраця місцевої влади та Головного управління Національної поліції в Закарпатській області має результат – це нова поліцейська станція. Поліція буде максимально наближена до потреб громади та зможе оперативніше реагувати на виклики мешканців громади. Селищний голова Богдан Кирлик висловив впевненість, що відкриття в громаді поліцейської станції покращить стан охорони громадського порядку, рівень профілактичної роботи щодо недопущення скоєння протиправних дій, допоможе у вирішенні проблем, які існують у громаді у сфері поліцейських функцій.

Від тепер тут працює офіцер громади Пасіка Олександр Федорович.  

Заступник начальника ГУНП у Закарпатській області Роман Ус та начальник відділення поліції №2 Ужгородського районного управління поліції в Закарпатській області Василь Бокоч побажали офіцеру плідної праці, терпіння та наполегливості і пам’ятати, що ми працюємо для людей. Новий осередок безпеки знаходиться в центрі Великого Березного, за адресою вул.Шевченка, 27 (1 поверх).

Два кабінети станції облаштовані відповідно до всіх потреб повсякденної роботи поліцейського та обладнані необхідною оргтехнікою для надання кваліфікованих послуг. Службовий автомобіль поліцейського офіцера громади придбано за кошти Великоберезнянської селищної ради ще в 2023 році.

Його головне завдання - надавати мешканцям якісні поліцейські послуги, щоденно забезпечувати правопорядок на території обслуговування, своєчасно реагувати на звернення людей та запобігати вчиненню правопорушень. Оцінювати роботу правоохоронця будуть самі мешканці.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису