Фото без опису

   2 березня 2021 року відбулося позапланове засідання комісії з питань техногенної екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Великоберезнянської селищної ради. На порядок денний було винесено питання: "Про недопущення розповсюдження короновірусної хвороби COVID-19 та гострих респіраторних захворювань серед мешканців Великоберезнянської територіальної громади". Серед запрошених були представники медичної сфери, правоохоронних  та контролюючих органів та керівники навчальних закладів селищної ради. 

   Медики та інші присутні наголосили на значному зростанню кількості захворювань на короновірусну хворобу COVID-19 та інших гострих респіраторних вірусних інфекцій. За лютий місяць інфікованих осіб на території громади  лабораторно виявлено в тричі більше ніж за минулий, зросла кількість госпіталізованих та тих, що потребують вентиляції легень.

   Враховуючи складність ситуації, комісією було введено ряд додаткових обмежень, а саме: переведено на дистанційну форму навчання з 02.03.21 по 15.03 2021 всі навчальні заклади освіти у селищі Великий Березний (в тому числі і заклади позашкільної освіти), заборонено виїзну ярмаркову торгівлю, та інші карантинні заходи.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису