Фото без опису

День комунальника − професійне свято, яке традиційно відзначається кожної третьої неділі березня. Цей святковий день присвячений усім працівникам житлово-комунальних господарств, які виконують вкрай необхідну справу – забезпечення життєдіяльності міст, надання різних послуг. Саме працівники цієї галузі роблять все можливе для того, щоб життя кожного було комфортним, зручним та безпечним.

Шановні працівники житлово-комунального господарства!  

Вітаю Вас із професійним святом! Ваша праця спрямована на забезпечення наших домівок  водою, підтриманням порядку на вулицях і дорогах, озелененням територій та поліпшенням благоустрою нашого селища. Саме Ви, створюєте гарний настрій у людей.

Сподіваюсь, що й надалі з відчуттям відповідальності Ви будете працювати над поліпшенням умов проживання мешканців нашої територіальної громади, створюватимете затишок і комфорт. Дякую Вам, за самовіддану, відповідальну та почесну працю на благо наших жителів. 

Від щирого серця бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, отримувати задоволення від результатів своєї роботи, а слова вдячності від людей нехай щоденно зігрівають вашу душу.

З повагою,

 селищний голова   Богдан КИРЛИК