Фото без опису

   Вітаю вас із професійним святом – Днем працівників пожежної охорони!

   Це свято об’єднує людей дуже мужньої професії, які несуть відповідальність за вирішення важливих питань загальнодержавної ваги — забезпечення надійного і вірного захисту життя людей та національного багатства від вогню та стихії.

   У своє професійне свято прийміть найщиріші та сердечні вітання від тих, кому Ви вже допомогли і кому ще прийдете на допомогу, ризикуючи своїм життям, для того щоб врятувати інших. Нехай Ваші відважні серця завжди горять яскравіше вогню, а душу щодня зігрівають теплі і світлі посмішки Ваших коханих та близьких.

  Професія пожежника найнебезпечніша, яку обирають тільки справжні чоловіки і професіонали. Тому бажаю Вам удачі, мужності, витримки і сили в нелегкій щоденній службі, ніколи не втрачати пильності, впевненості, майстерності і професіоналізму. Нехай полум’я палахкотить тільки в люблячому серці і буде тільки вогник щастя. Ви — справжні герої наших днів і ми пишаємося Вами. Прийміть нашу душевну вдячність за збереження тисячі життів. Міцного вам здоров’я, благополуччя в житті та подальших успіхів у Вашій роботі!

Щастя й добра Вам і Вашим рідним!

З повагою селищний голова                                                                Богдан КИРЛИК