Про рівень культури країни, нації чи навіть окремо взятого селища завжди судять з огляду на стан місцевих кладовищ. У теперішньому ритмі життя складно знайти час, щоб доглядати за могилами близьких. Хтось дуже зайнятий, а хтось уже немічний і самотній.  Але шанувати померлих, які були нам дорогими за життя – це наш обов’язок. Значно важливіше не забувати дорогу до місця останнього спочинку своїх рідних та близьких, аби їхні могили не перетворювалися на пагорби, порослі бур’яном, коли вже навіть неможливо встановити, хто тут похований.

  В рамках місячника благоустрою проводиться прибирання кладовища та прилеглих до нього територій, здійснюється вирубка дерев, кущів, викошування трави. Всі ці роботи здійснюються силами і засобами комунального підприємства «Комунал-Сервіс». Завдяки їхній праці кладовище набуває дедалі цивілізованого  вигляду, створюються належні умови і для відвідувачів, і для тих, хто знайшов тут собі останній притулок.

  Керівництво КП «Комунал-Сервіс» та Великоберезнянська селищна рада просять родичів та близьких померлих, які поховані на кладовищі, навести лад на могилах своїх близьких.