Фото без опису

  Різдво Христове - це світле та радісне християнське свято, яке сприймається кожним з нас, як символ злагоди та любові. Воно спонукає до взаєморозуміння та єдності задля благополуччя родини. Саме це величне і світле свято зібрало мешканців та гостей нашого краю на Різдвяну Феєрію, яка відбулася 11 січня 2022 року  у Великому Березному. Кожен мав змогу подивитися на святковий концерт в якому взяли участь колядницький вертеп села Бегендецька Пастіль, вокальний ансамбль викладачів Великоберезнянської дитячої школи мистецтв «Емілія», колектив учнів ліцею "Ерудит", вокальний ансамбль "Розмарія", а також цікаві вікторини та конкурси від Великоберезнянського ліцею. Невеликий морозець не став на заваді глядачам спостерігати за дійством, а для тих кому було холодно, працювала палатка з безкоштовним глінтвейном.

Цікавими на цьому святі  були:

•             конкурс Святовечорішніх  страв;

•             майстер – клас «Декорування новорічно-різдвяних пряників»;

•             святковий аквагрим та глінтвейн.

В рамках конкурсу «Святовечорішніх  страв» мешканці та гості територіальної громади мали чудову змогу скуштувати смаколики з різних куточків нашої громади. За рішенням жюрі переможцями у номінаціях стали:

Краща «капуста з грибами» вийшла у представників «Грузії».

Краща «колочена фасоля» зварилась у представників «Кигині».

Кращі «фанки» виросли у представників «Централу».

Всі переможці номінацій отримали подарунки. Також подарунками були нагороджені всі учасники святкового концерту.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису