Фото без опису

УВАГА!!! Надається грошова підтримка виробникам                                                                                             

                   сільськогосподарської продукції у 2022 році

 

Підтримка надається сільськогосподарським товаровиробникам, фермерським господарствам, самозайнятим особам та фізичним особам, які займаються сільськогосподарською діяльністю.

Підтримка надається за такими напрямками:

  • бюджетна субсидія на одиницю оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення (1 га). Отримувач повинен мати у власності та/або користуванні від одного до ста двадцяти гектарів земель сільськогосподарського призначення.
  • спеціальна бюджетна дотація за утримання великої рогатої худоби (корів) усіх напрямків продуктивності. Отримувач повинен мати у власності від трьох до ста голів великої рогатої худоби (корів), ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства.

 

Заявка на отримання бюджетних коштів подається через особистий електронний кабінет до Державного аграрного реєстру з 01 вересня 2022 року до 15 листопада 2022 року за посилання: www.dar.gov.ua.

 

Детальний порядок отримання підтримки можна знайти у:

1. Постанові Кабінету Міністрів України від 16 серпня 2022 року № 918 „Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції”.

2.Постанові Кабінету Міністрів України від 29 липня 2022 року № 916 „Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року № 28 і від 14 липня 2021 року № 723”.

 

                                                                     Великоберезнянська селищна рада